Toimitusehdot

Ladataan...

Yleistä

Suojaintuote.fi pidättää oikeuden muuttaa näitä toimitusehtoja yksipuolisella päätöksellä ilman ennakkoilmoitusta.

Maksuehdot ja maksaminen

Verkkokaupan maksunvälittäjänä toimii Checkout. Maksuehdot nähtävillä sivuilta

https://www.checkout.fi/ehdot-ja-sopimukset/maksuehdot

Voit maksaa ostokset verkkopankkitunnuksilla tai yleisimmillä verkkomaksutavoilla.

Toimitusehdot ja toimituskulut

Verkkokaupan kassalla voit valita haluamasi toimitustavan. Suomessa käytettävissä ovat Postin kuljetuspalvelut, Postipaketti, Express-paketti ja Kotipaketti.
Tilaukseen sisältyvät toimituskulut näytetään kaupan kassasivulla toimitustavan yhteydessä ja tilauksen yhteenvedossa. Valittu toimitustapa ja tilauksen sisältö vaikuttavat toimituskuluihin.

Hyvin pienet ja kevyet tuotteet toimitaan Postin välityksellä kirjeitse.

Postipaketti:

Vastaanottaja saa saapumisilmoituksen tekstiviestillä, sähköpostilla ja Postin mobiilisovelluksella, mikäli se on vastaanottajalla käytössä. Tietojen puuttuessa toimitetaan paperinen ilmoitus vain Postin toimipisteistä noudettaville lähetyksille.

Muistutusviesti toimitetaan 4. päivänä lähetyksen saapumisesta tekstiviestillä, sähköpostilla ja mobiilisovelluksella. 8. päivänä toimitetaan halutessa maksullinen muistutus kirjeenä. Paketin voi noutaa postista esittämällä saapumisilmoituksen / lähetystunnuksen ja henkilöllisyystodistuksen. Pakettiautomaatista lähetys noudetaan lokerokoodilla. Palvelupisteessä ja pakettiautomaateissa paketin säilytysaika on 7 vrk. Noutopisteet sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien varrella paikoissa, joissa on laajat aukioloajat, usein myös viikonloppuisin ja iltaisin. Katso palvelupisteet ja aukioloajat.

Express-paketti:

Lähetys jaetaan osoitekorttiin merkittyyn osoitteeseen ja luovutetaan kuittausta vastaan. Palveluun kuuluu yksi jakeluyritys. Vastaanottajan nimitieto tallennetaan lähetysten seurantaan.

Jos vastaanottajaa ei tavoiteta, hänelle jätetään saapumisilmoitus ja lähetys toimitetaan vastaanottajan lähipostiin noudettavaksi. Lähetykselle on tilattavissa maksullinen uudelleen jakelu. Lähetys palautetaan lähettäjälle, jos sitä ei noudeta säilytysajan päätyttyä.

Kotipaketti:

Toimitamme lähetykset vastaanottajalle osoitekortissa merkittyyn osoitteeseen. Otamme kahdesti yhteyttä vastaanottajaan toimitusajankohdan sopimiseksi. Palveluun sisältyy yksi toimitusyritys – tarvittaessa lähetykselle saa maksullisen uudelleentoimituksen.

Toimitukset tehdään arkipäivisin. Suuremmissa kaupungeissa jakelu on mahdollinen klo 21 asti, muilla alueilla lähetykset toimitetaan klo 14 mennessä.

Puhelinnumero on välttämätön tieto vastaanottajan tavoittamiseksi. Jos vastaanottajaa ei tavoiteta, hänelle jätetään yhteydenottopyyntö paperisena. Jos vastaanottaja ei ole yhteydessä, lähetys palautetaan lähettäjälle 7 vuorokauden kuluttua.

 

Toimitusaika

Tuotteiden toimitusajat ilmoitetaan tuotteiden tiedoissa. Pääsääntöisesti toimitusaika on 2-3 työpäivää, mutta voi vaihdella tuotekohtaisesti tai toimitustavoittain. Mahdollisesti poikkeavat toimitusajat ilmoitetaan verkkokaupan sivuilla erikseen.

Ennakkomyytävien tuotteiden toimitusajat ilmoitetaan tuotekohtaisesti.

Palautusoikeus

Verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla on kuluttajansuojalain mukainen 14 vuorokauden palautusoikeus tilatun tavaran tai viimeisen tavaraerän vastaanottamisesta. Palautusoikeus ei koske avattuja pakkauksia. Halutessasi palauttaa tuotteet, ota yhteyttä sähköpostiin myynti(at)hengityssuojain.eu. Ostaja maksaa palautuksen toimituskulut. Myyjä palauttaa kauppahinnan palautuksen saapumisen jälkeen kolmen pankkipäivän sisällä.

Reklamaatiot

Mikäli tuote ei vastaa sitä, mitä on ilmoitettu tai kyseessä on kuljetusvaurio, niin ottakaa heti yhteyttä sähköpostiin myynti(at)hengityssuojain.eu

Isommat toimituserät ja tarjouspyynnöt

Mikäli tarvitsette isoja toimituseriä, niin ottakaa yhteyttä myynti(at)hengityssuojain.eu

Asiakaspalvelu

Mikäli tilauksen teossa tai toimituksessa on ongelmia, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme.

Asiakaspalvelun yhteystiedot:

Sähköposti: myynti(at)suojaintuote.fi

Yrityksen yhteystiedot:

Yritys: Recontech Oy y-tunnus: 2088743-8, osoite: Heisitie 4, 04260 Kerava FINLAND

Puhelin: +358 443380201

Sähköposti: myynti(at)suojaintuote.fi